Bonanza Group stelt ELF voor

May 3, 2024

Bonanza Group is verheugd om de oprichting van ELF aan te kondigen, de nieuwste aanwinst in onze snelgroeiende familie van bedrijven.

An Pepermans zal het HR-bedrijf ELF leiden als Managing Partner. An Pepermans, een ervaren Business & HR-professional met een uitgebreide achtergrond in talentmanagement en organisatieontwikkeling, zal de leiding nemen over ELF.

Met haar diepgaande kennis en bewezen succes in het begeleiden van organisaties in het aantrekken, ontwikkelen en behouden van talent, is An Pepermans de ideale persoon om ELF naar nieuwe hoogten te brengen.

Focus op innovatieve HR-Oplossingen
ELF zal zich richten op het leveren van innovatieve HR-oplossingen en diensten aan organisaties in alle sectoren. De missie van ELF is om bedrijven te ondersteunen bij het ontwikkelen van hun menselijk kapitaal en het stimuleren van hun groei en succes. Dit zal worden bereikt door op maat gemaakte HR-strategieën, talentwerving, personeelsontwikkeling en consultancy aan te bieden.

Wij maken het verschil
“Met ELF binnen de Bonanza Group zullen we de krachten bundelen om bedrijven te helpen om hun menselijk potentieel volledig te benutten," aldus An Pepermans. "We zijn van plan om te excelleren in het leveren van HR-oplossingen die bedrijven in staat stellen te groeien, zich aan te passen aan veranderende markten en toekomstbestendig te worden."

De Bonanza Group heeft een solide reputatie opgebouwd als een diverse groep van bedrijven met expertise in verschillende sectoren. ELF zal een waardevolle aanvulling zijn op de waaier aan diensten en zal organisaties in staat stellen om hun HR-strategieën naar een hoger niveau te tillen.

“ELF belichaamt onze toewijding om onze klanten te ondersteunen in hun groeireis en het bereiken van succes," aldus Liesbet Sterkendries, CEO van de Bonanza Group. "We zijn ervan overtuigd dat An Pepermans en het team van ELF  de HR-diensten zullen bieden die bedrijven nodig hebben om te excelleren."

Voor meer informatie over ELF  en de diensten die zij aanbieden, kunt u contact opnemen met An Pepermans: an@elf11.be of mobile : +32479606164

LinkedIn :https://www.linkedin.com/in/an-pepermans-4a89b068

Over de Bonanza Group : De Bonanza Group is een dynamische groep van bedrijven met expertise in verschillende sectoren, waaronder technologie, sales, legal, medtech, healthcare en HR. Met een focus op innovatie en groei ondersteunt de Bonanza Group organisaties bij het realiseren van hun human resources doelstellingen en het ontwikkelen van duurzaam succes.