Bruisende nieuwjaarsreceptie

May 3, 2024

Bruisende nieuwjaarsreceptie

Bonanza Group is 2023 goed gestart met een bruisende nieuwjaarsreceptie voor alle medewerkers van de groep. Wat een knaller van formaat! Herbeleef aan de hand van deze foto’s de sfeer van ons nieuwjaarsfeest!

Herken je onze talenten niet meteen? Dat kan want de organisatie had er een verkleedthema aan gekoppeld : verkleed je in het jaar van je geboorte! En het resultaat zorgde voor een divers publiek waarbij je de decennia in elkaar zag overvloeien! Als klapper op de vuurpijl, keerden de best verklede collega’s met een reis naar huis!

Als je nog op zoek bent naar een uitdagende en leuke baan bij een snelgroeiend en tof HR-bedrijf kijk dan snel naar onze vacatures.

Voor Bonanza Group is het geluk en plezier van haar werknemers erg belangrijk. Werknemers hechten vandaag ook veel belang aan werkgeluk en mentale gezondheid op het werk. Het is van cruciaal belang dat werkgevers actief aandacht besteden aan geluk op het werk en geestelijke gezondheid. Dat is niet alleen nodig om nieuwe werknemers aan te trekken, maar ook om bestaande werknemers aan boord te houden en een positieve werkomgeving te bieden. Sinds het ontstaan van Bonanza Group is ons motto : work hard, play hard. Bij ons mag de boog niet gespannen staan!