V-IT blaast al 15 kaarsjes uit

May 3, 2024

V-IT blaast al 15 kaarsjes uit

V-IT, dochterbedrijf van de Bonanza Group blaast al 15 kaarsjes uit! Het waren 15 geweldige jaren van samen groeien, grenzen verleggen en inspelen op de trends en uitdagingen in de sector. Ondanks de vele veranderingen, blijft de basis van V-IT dezelfde als bij het begin. Positiviteit, passion for people en een probleemoplossend denken staan centraal bij alles wat we doen. Deze waarden vond onze CEO Liesbet Sterkendries ook terug bij IT staffing expert Fabrice Alexis, die V-IT vanaf nu zal aansturen.

In 2008 richtte Liesbet Sterkendries V-IT op als IT-staffing bedrijf onder De Cronos Groep. Haar ondernemingszin werd geprikkeld door Jef De Wit, oprichter van Cronos. “In die tijd waren er nog niet veel vrouwelijke ondernemers. V-IT was een unieke kans om vrouwelijk ondernemerschap op de kaart te zetten. Ik ben Jef dan ook erg dankbaar voor zijn steun en het duwtje in de rug”, vertelt Liesbet. Zes maanden na de opstart van V-IT, vond de wereldwijde financiële crisis plaats. Toch heeft deze crisis, en vele andere crisissen die we intussen hebben getrotseerd, ons niet tegengehouden.

Naast een mensgerichte aanpak, werken en denken we heel oplossingsgericht. Veel bedrijven voelen vandaag de druk van de digitaliseringsgolf en de War on Talent die daarmee gepaard gaat. Wij willen die druk verlichten met onze flexibele Smart Sourcing oplossing. Samen met de klant brengen we de huidige noden, haalbaarheid en interne sourcing strategie in kaart. Vervolgens gaan we kijken welke HR-dienst hier het best bij aansluit: van werving en selectie, contractmanagement en managed staffing tot Try & hire of payroll solutions. Een proactieve, positieve journey naar de perfecte oplossing: daar staan en gaan we voor!

“Meer dan 10 jaar ervaring in de staffing wereld.”

Positiviteit, passion for people en probleemoplossend denken: dat zijn ook waarden die Fabrice Alexis hoog in het vaandel draagt. Met meer dan 10 jaar ervaring in de staffing wereld, zal Fabrice dit jaar de fakkel overnemen van Liesbet Sterkendries. “Het is een voorrecht om het stuur over te nemen van Liesbet Sterkendries. We hebben de voorbije jaren heel nauw samengewerkt en ik kijk er naar uit om een succesvol bedrijf als V-IT verder uit te bouwen”, getuigt Fabrice. “We staan bij V-IT niet stil en blijven ons specialiseren en aanpassen aan de veranderende trends in onze sector. Het is onze ambitie om te blijven groeien en één van de belangrijkste spelers in de IT-consultancy sector te worden, waar onze klanten en consultants op kunnen blijven vertrouwen. Het huidig team en de mensen zelf staan op de eerste plaats en hierdoor twijfel ik niet dat we onze objectieven steeds zullen behalen in de toekomst“, aldus Fabrice Alexis.