Maak kennis met Kim, onze CFO

September 28, 2023

Kim Van Genechten is Master in de Handelswetenschappen en is haar carrière gestart als audit manager en bedrijfsrevisor. Ze miste het menselijk aspect in de job en is dan gestart bij de Cronos groep als financial controllor. Momenteel bestaat één van haar vele taken erin om vooral Bonanza group en haar deelbedrijven te adviseren en ondersteunen op vlak van hun groeiambities.

‘Bonanza group heeft mij altijd geïnteresseerd door haar brede en specialistische positionering. De groep heeft een ambitieus business plan, een duidelijke alignment op doelstellingen en een sterke drive voor mensen en resultaten, net als ik. Ik vind het geweldig om de komende jaren bij te dragen aan het groeiplan en de verdere ambities van Bonanza group, samen met Liesbet Sterkendries en de managing partners van de dochterbedrijven. Wat mij vooral voldoening geeft is een bedrijf van bij opstart begeleiden en zien groeien van start up naar scale-up. Bonanza heeft een bredere dienstverlening in non-IT domeinen, wat een andere aanpak vraagt’, aldus Kim.

Liesbet Sterkendries, CEO bij Bonanza group: ‘Het is een plezier om met Kim samen te werken en ik kijk er echt naar uit om het succesverhaal dat we bij Bonanza group hebben, de komende jaren verder uit te bouwen samen met haar.’

Over Bonanza Group

Bonanza Group is een dienstengroep actief in de Belgische wereld van HR. De groep met hoofdzetel in Antwerpen bestaat uit acht bedrijven, gericht op 'IT & Consulting' en 'Legal Solutions', ‘Healthcare Solutions’, ‘MedTech’, ‘Sales & Marketing Solutions’ en HR Solutions. Het in 2020 opgerichte Bonanza Group realiseerde in 2022 een omzet van +50 miljoen euro en de groep biedt maandelijks werk aan meer dan 500 mensen in gans België.