🚀Geweldig nieuws en felicitaties voor Dries Van Ackerbroeck van Sellent

May 3, 2024

Geweldig nieuws en felicitaties voor Dries Van Ackerbroeck! De managing partner van Sellent NV, Dries Van Ackerbroeck is geselecteerd als mentor voor sales- en marketingprojecten bij Worth Partnership Project.  Het doel is om innovatie te inspireren door creatieve verbindingen in heel Europa, dankzij de steun van COSME-programma van de Europese Unie.

Dries Van Ackerbroeck is een doorgewinterde sales- en marketingspecialist met een opmerkelijke carrière van meer dan twintig jaar. Tijdens zijn carrière heeft hij verschillende sales management posities bekleed, zowel nationaal als internationaal binnen de B2B industrie. Zijn uitgebreide ervaring in het veld heeft hem toegerust met waardevolle inzichten en expertise in sales en marketing.

Als gecertificeerd coach heeft Dries een uitzonderlijke vaardigheid getoond in leiderschapstraining, het aansturen van transformatieprocessen en het bieden van effectieve verkoopcoaching. Zijn indrukwekkende staat van dienst weerspiegelt zijn vermogen om individuen en teams in staat te stellen hun volledige potentieel te bereiken.

Daarnaast is Dries de visionaire oprichter van een verkoopadviesbureau dat bedrijven uitgebreide ondersteuning biedt bij het optimaliseren van hun verkoopactiviteiten. Zijn bedrijf is gespecialiseerd in het inzetten van sales professionals, het implementeren van lead management programma's en het leveren van op maat gemaakte sales training en coaching aan professionals in de industrie.

Dries Van Ackerbroeck's streven naar uitmuntendheid en toewijding aan het verbeteren van zijn verkoopcapaciteiten maken van hem een expert in het vakgebied. Hij levert tastbare resultaten en stimuleert het succes van de organisaties en individuen waarmee hij samenwerkt.