Bonanza Group stelt SELLENT voor

May 3, 2024

Bonanza Group stelt SELLENT voor

Sellent NV. In oktober 2022 zijn we van start gegaan met een nieuw initiatief in sales. Sellent is de all-in-one partner voor B2B bedrijven voor alles wat met sales te maken heeft.

Zij bieden sales consultants aan, op project basis of in dienst bij de klant, daarnaast geven zij sales trainingen en helpen zij bij het aanwerven van sales profielen. Ook ondersteunen ze bedrijven met het genereren en opvolgen van leads, zowel voor korte termijn projecten als structureel voor een langere periode. 

Bezieler van Sellent is Dries Van Ackerbroeck. Met meer dan 20 jaar sales ervaring op de teller, is hij een expert die bedrijven mee kan helpen bij al hun sales vraagstukken.  

“De manier van aan sales doen, is het laatste decennia sterk veranderd. Doordat er heel wat nieuwe, vooral online kanalen ter beschikking gekomen zijn, willen klanten anders benaderd worden. Dit zorgt voor een hele omslag waarop heel wat bedrijven niet voorbereid zijn. Sales mensen moeten steeds ‘allrounder’ worden. Doordat we bij Sellent sterk inzetten op het aantrekken van de juiste mensen, hen goed te ondersteunen en continu op te leiden, zijn wij optimaal voorbereid om bedrijven te helpen hun sales te boosten”, aldus Dries.

Sellent schakel je in voor :

• Interim sales

• Sales consultancy

• Sales training

• Sales recruitment

Contacteer : dries@sellent.be

https://Sellent.be

-----------------------------------------------------------

Over Bonanza Group 

Bonanza Group is een dienstengroep actief in de Belgische wereld van HR. De groep met hoofdzetel in Antwerpen bestaat uit acht bedrijven, gericht op 'IT & Consulting' en 'Legal Solutions', ‘Healthcare Solutions’, ‘MedTech’ en ‘Sales& Marketing Solutions’. 

Het in 2020 opgerichte Bonanza Group realiseerde in 2022 een omzet van 50 miljoen euro en de groep biedt maandelijks werk aan meer dan 500 mensen in gans België.