Bonanza Group, de snelgroeiende Belgische HR-dienstverlener

May 3, 2024

Bonanza Group

Bonanza Group, de snelgroeiende Belgische HR-dienstverlener realiseerde in 2022 een omzet van 50 miljoen waarbij haar kernwaarden; de menselijke aanpak en ondernemersgeest centraal bleven staan.

Met de uitbouw van de bestaande merken en de opstart van Sellent, een sales consultancy bedrijf heeft Bonanza Group opnieuw een verbluffend resultaat gerealiseerd in een economisch uitdagende periode. Voor de HR-specialist betekende 2022 een jaar waarin haar toch al sterke Belgische positie en de belangrijkste groei te vinden was in het segment IT & Consulting.

Moedig Ambitieus

Bonanza Group, opgericht begin 2020, slaagde erin om in no time een toonaangevende HR-dienstverlener te worden en zijn positie verder te versterken tijdens een barre pandemieperiode. Het belang van het segment IT & Consulting neemt toe en is verantwoordelijk voor 75% van de omzet terwijl de andere segmenten goed zijn voor 25% in omzet.

Liesbet Sterkendries, CEO Bonanza Group: "Gedurende 2021 en 2022 zijn we trouw gebleven aan onze strategie om een gespecialiseerde HR Service Provider te zijn. Deze strategie heeft ertoe geleid dat we een belangrijke uitbouw konden doen binnen toekomstbestendige domeinen, zoals Healthcare, Sales en Legal. We willen een betrouwbaar talent house zijn dat mensen verbindt met de juiste mogelijkheden en omringt met de nodige expertise."

“Bonanza Group is een dienstengroep actief in de Belgische wereld van HR.”

Sociale Ondernemers

Sociale ondernemingszin zit in het DNA van Bonanza Group en is een kracht die de groep in staat stelt om snel te handelen wanneer dat nodig is, om te diversifiëren en de juiste talenten aan te trekken. Sociaal ondernemen betekent inclusief ondernemen en de verschillen omarmen want enkel door verschil, creëer je vooruitgang en vernieuwing.

Liesbet Sterkendries, CEO House of Bonanza Group: "Talent aantrekken in een krappe arbeidsmarkt als start up is een grote uitdaging geweest. Dankzij onze inclusieve organisatiecultuur waarin teamwork centraal staat, onze consultants de aanvoerder zijn van hun carrière en wij, als experten, onze talenten ondersteunen door te investeren in trainingen en het aanmoedigen van authenticiteit op de werkvloer, zijn we erin geslaagd om deze groei te realisteren. Als sociaal ondernemend bedrijf staat een inclusief HR-beleid centraal. Jezelf kunnen en mogen zijn bij een werkgever en daar afspraken rond maken, dat maakt juist het verschil. Bij Bonanza Group is werkelijk iedereen welkom en zijn we ons bewust dat verschillen op de werkvloer, de kracht van vernieuwing zijn.”

Over Bonanza Group

Bonanza Group is een dienstengroep actief in de Belgische wereld van HR. De groep met hoofdzetel in Antwerpen bestaat uit acht bedrijven, gericht op 'IT & Consulting' en 'Legal Solutions', ‘Healthcare Solutions’, ‘MedTech’ en ‘Sales Solutions’.

Het in 2020 opgerichte Bonanza Group realiseerde in 2021 een omzet van 40 miljoen euro groep biedt maandelijks werk aan meer dan 500 mensen in gans België.